Ce vom descoperi pe Marte? Cand? Si ce vom realiza cu asta?

     
       Cum am putea sa descoperim viata pe Marte sau pe alta planeta, daca noi nu suntem constienti nici de cea din jurul nostru? Si daca o gasim, ce vom face cu ea?

         Plecand de la premiza ca amerindienii nu au vazut navele lui Chisofor Columb  cand s-au apropiat de tarm DOAR pentru ca nu au vazut niciodata ceva asemanator, apoi continuand ideea ca noi populatia unei "societati" nu ne-am dezvoltat simturile sa vedem lumile "nevazute" din jurul nostru, lumile paralele si campurile energetice pe care fizica cuantica le masoara in prezent, cum am putea noi sa descoperim, sa "vedem" ceva existent pe Marte sau pe Luna ?
Consider ca exista "viata" sau cel putin o forma energetica  (evoluata sau nu comparativ cu noi) pe orice planeta din jurul nostru, inclusiv pe luna, numai ca noi suntem nascuti si crescuti  generatii intregi COMPARAND si analizand doar lucrurile fizice.
Asa ca, oamenii de stiinta cauta doar ceva ce noi putem vedea si compara cu ce avem in jurul nostru, sa le poata  masura cu instrumetele fizice ale lui Newton  altfel "nu au descoperit" nimic.
   
        Noi cautam apa si conditii de supravietuire pe Marte, sa putem fugi de aici inaintea marei catastrofe, exact ca niste paraziti ce si-au consumat prada si incercam sa ne adaptam pe alta planeta dupa ce am distrus-o pe asta.
    Presupunand ca vom ajunge acolo ....
Normal ca se vor "sorta" cei mai buni dintre cei buni (nu vreau sa-mi imaginez momentul), vor ajunge pe acea planeta sa o populeze si vor stabili legi exacte, fundamentale  pentru a preveni dezastrul de pe pamant.
Ok, acele legi vor fi respectate 2 -3 generatii, se vor forma mit-uri, zeitati pentru a forma starea de frica si respect pentru acele legi, se vor forma civilizatii, vor evolua,  vor aparea mai multe limbi pentru comunicare, mai multe clase sociale, va aparea concurenta, iar legile vor incepe usor, usor sa fie incalcate.... de aici scenariul se poate sti ...
   
       In concluzie, ne sta in fire sa fugim si sa dam vina pe altceva/altcineva pentru ce se intampla, fara sa sa fim constienti de legea atractie, cauza-efect, iar cu greu devenim responsabili, uniti si in masura sa ne asumam
si sa indreptam "greselile" facute. Avem si mandria ca suntem ce-i mai buni si doar noi avem dreptate, "blocand" orice sursa de informatie sau invatatura.... si ne sinucidem in masa  pe "Avatar"...



   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Citate ale unor vegetarieni renumiti

Evanghelia eseniana a pacii

Un Dragobete fericit !!!