credinta...

     Joseph Murphy a scris: "Viitorul există în stare potenţială, în mintea voastră. Gîndurile sunt creatoare, deci ceea ce doriţi cu putere vi se va întîmpla. Gîndiţi binele şi veţi avea parte de bine"...

...  Iisus a zis: "Adevărat zic vouă că oricine va zice acestui munte: Ridică-te şi te aruncă în mare, şi nu se va îndoi în inima lui, ci va crede că ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice. De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea"...

 .... Evanghelia Eseniana  spune :" Căci adevărat vă spun, nu există putere mai mare în cer şi pe pământ decât gândurile Fiului Omului. Deşi nevăzute de ochii trupului, totuşi fiecare gând are putere de poate zdruncina cerurile. “Căci nici unei alte creaturi din împărăţia Mamei Pământeşti nu-i este dată puterea gândului, căci toate creaturile ce se târăsc şi pasările ce zboară, nu trăiesc din propria lor gândire ci din a Legii ce le stăpâneşte pe toate. Doar Fiilor Oamenilor le este dată puterea gândului, chiar a acelui gând ce poate sfărâma hotarele morţii. Nu gândiţi că gândul nu are nici o putere pentru că nu poate fi văzut. Adevărat vă spun, fulgerul ce despică puternicul stejar, sau cutremurul ce deschide crăpături în pământ, acestea sunt joacă de copil pe lângă puterea gândului. Adevărat, fiecare gând întunecat, fie că este de răutate, de mânie, sau răzbunare, acestea răspândesc distrugere ca aceea a focului măturând prin aprindere uscată sub cerul fără vânt. Dar omul nu vede măcelul, nici nu aude strigătele de îndurare ale victimelor sale, căci el e orb faţă de lumea spiritului."


  ...Bruce Lipton a spus "Credinţele fiecăruia sunt cuantizabile prin intermediul energiei câmpului creat, aşa că, cu cât sunt mai mulţi oameni care cred înacelaşi lucru (oricare ar fi el), cu atât mai puternic va fi şi câmpul. Dar dacă sunt puţini oameni care cred sau doresc să îşi aducă în viaţa lor o asemenea experienţă, cu atât mai slab va fi şi câmpul de manifestare.    
      Tu, într-un anume fel, vrei sa aduci un miracol la realitate, aşa că tu poţi crea miracole, dar problema este că atunci când eşti înconjurat de oameni care nu pot crede în ceea ce faci tu, este foarte greu să realizezi ceva. Şi ce a făcut Iisus ? A mers prin locuri unde majoritatea oamenilor CREDEAU că El poate face miracole. Astfel că, aşa după cum Iisus a spus, aşa după cum fizica cuantică afirmă azi,   NOI CREEM LUMEA ÎN CARE TRĂIM, "

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Citate ale unor vegetarieni renumiti

Evanghelia eseniana a pacii

Paste Fericit !!!